ZLATNI SPONZORI

nlbbanka
menprom

Sponzori

raifajzen
gipstuzla

Ocjena: / 0
LošeOdlično 

 

Sportski savez općine Tuzla planira u 2010. godini organizaciju okruglog stola na temu Perspektive razvoja dječijeg i omladinskog sporta na području općine Tuzla. Cilj ovog skupa je da se sa svih relevantnih aspekata, socijalnog, pravnog, ekonomskog, medicinskog i specifično sportskog osvijetli problematika dječijeg i omladinskog sporta. Stoga je ovaj projekat zamišljen tako da u njemu učestvuju eksperti iz različitih oblasti, eminentni psiholozi, pravnici, ekonomisti, predstavnici vlasti, ljekari, te sportski radnici koji imaju iskustvo u radu sa djecom i mladima. Neophodno je da diskusije i zaključci sa okruglog stola budu kvalitetno medijski prezentirani kako bi imali što snažniji odjek u javnosti i time uticali na zvaničnike koji direktno odlučuju o razvoju sporta.

Plan i program
Realizacija ovog projekta planirana je za august 2010. godine u Kristalnoj dvorani hotela Tuzla. Planirano je učešće oko 40 eksperata iz različitih društvenih i privrednih oblasti koji su se u svom radu susretali i zaintrigirali navedenom temom. Značaj okruglog stola prevazilazi okvire Tuzlanskog kantona, te je planirano je da ovaj projekat sveobuhvatno prate mediji sa najvećim rejtingom i uticajem u Bosni i Hercegovini.

 

sponzorii donatori

Sportski savez grada Tuzla © 2014. Sva prava pridržana.                                                                                                                                                        Web solution: Grafcomp