ZLATNI SPONZORI

nlbbanka
menprom

Sponzori

raifajzen
gipstuzla

Ocjena: / 0
LošeOdlično 

 

Edukativni projekat namjenjen je nastavicima i profesorima Tjelesnog odgoja i sporta, te trenerima mlađih dobnih kategorija sa područja općine Tuzla. Ovaj program predstavlja sjajnu priliku da ugledni profesori Fakulteta za tjelesni odgoj i sport prezentiraju teme, koje su aktuelne, značajne i prilagođene najnovijim tehnologijama iz oblasti dijagnosticiranja, selektiranja, planiranja i programiranja, te praktične realizacije. Cilj ovog projekta je da se Općinski sportski savez u saradnji sa Fakultetom za tjelesni odgoj i sport, predstavi kao aktivni partner školama, nastavnicima, sportskim klubovima, trenerima i upravama klubova, te da identifikuje, analizira i usmjerava stručne potrebe subjekata koji vode sportske programe na području Tuzle. Učesnici stručno-edukativnog seminara, pedagozi tjelesnog odgoja i sportski treneri mlađih dobnih kategorija, koji su prisustvovali edukacijskom seminaru u 2009. godini izrazili su potrebu da se ovakvi edukativni programi organizuju svake godine. Program rada se realizuje u saradnji sa Fakultetom za tjelesni odgoj i sport u Tuzli.

Plan i program
Održavanje edukativnog projekta je planirano za mjesec juni 2010. godine, a mjesto održavanja su prostori Fakulteta za tjelesni odgoj i sport (amfiteatar i sportska dvorana). Planirano je da se program realizira kroz dva do tri radna dana, na kojima će biti obrađene aktuelne teme, koje su stručnim radnicima u sportu neophodne u njihovom daljem radu. Planira se učešće oko 200 profesora i nastavnika tjelesnog odgoja i sporta i trenera mlađih dobnih kategorija sa područja općine Tuzla. Svi učesnici će dobiti certifikat o uspješnom pohađanju edukativnog seminara, kao i raznovrsne stručne i promotivne materijale.

 

sponzorii donatori

Sportski savez grada Tuzla © 2014. Sva prava pridržana.                                                                                                                                                        Web solution: Grafcomp